Suzuki GSX 650FA


sinds 11-9-2021 18:42:00

prijs: € 5950
Locatie : Rogat  (Drenthe)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Carrosserie : Overige carrosserieën
Bouwjaar : 2016

Beschrijving

Segment: Sport/tour
Aantal cilinders: 4
Ledig gewicht: 231 kg
Garantielabel: BOVAG Garantie (6 maanden)
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 250 afleverkosten.
IN NIEUWSTAAT VERKERENDE SUZUKI GSX650FA MET SPORT DEMPER.
= Bedrijfsinformatie =
.
WIJ MOGEN U GELUKKIG WEER ONTVANGEN IN ONZE SHOWROOM !!
ALS U SERIEUS BELANGSTELLING HEEFT VOOR EEN MOTOR KUNNEN WE VIA E-MAIL AL EEN HELEBOEL SAMEN AFSTEMMEN OVER EEN EVENTUELE INRUILMOTOR, OP HET MOMENT DAT WE OVER DE PRIJS EENS ZIJN, PLANNEN WIJ MET U EEN AFSPRAAK IN OM DE MOTOR TE KOMEN BEKIJKEN EN EVENTUEEL EEN PROEFRIT TE MAKEN. BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK OP 0522-443820 (DOORKIESNR.1)
.
WIJ HEBBEN VASTE VERKOOPPRIJZEN, ECHTER WEL INCLUSIEF AFLEVERINGSKOSTEN, AFLEVERINGSBEURT, 6 MAANDEN VOLLEDIGE BOVAG GARANTIE (Indien van toepassing), TENAAMSTELLING, VOLLE TANK EN 10 DAGEN GRATIS ALL-RISK VERZEKERING (Niet op scooters of supersport).
.
GEBBEN MOTOREN is de grootste Yamaha-exclusief dealer van Nederland met een historie die teruggaat naar 1936.
Bijna het hele segment nieuwe Yamaha's voor de weg (tevens als demo), cross, enduro, atv en bromfietsen staat op voorraad. Gebben onderscheidt zich door zijn zeer klantvriendelijke en service gerichte manier van werken waarin bijna niets onmogelijk is en wij zorgen daardoor voor zorgeloos rijplezier. Kijk zeker een keer op onze site www.gebbenmotoren.nl naar onze grote voorraad kwaliteits occassions van alle merken en eventuele aanbiedingen in onze goed uitgeruste werkplaats , zeer uitgebreide kledingshop en onderdelen/accessoires afdeling. Graag tot ziens ook al is het alleen voor een lekker bakkie koffie.
Kenmerken: Carrosserie: Overige carrosserieën, Bouwjaar: 2016, Kopen in Rogat


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 26819598 Meld aan Aanbodpagina