Rally Raid level 2 suspension kit voor Honda CB500X (2013-2018)


sinds 29-2-2024 18:55:03


prijs: € 729,10
Locatie : Heeten  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Algemene informatie
Rally Raid level 2 suspension kit voor Honda CB500X (2013-2018)

De eerste generatie Honda CB500X wordt standaard geleverd met een 17" voorwiel en zeer beperkte veerweg. Ontwikkeld in eigen huis en samen met onze partners TracTive Suspension in Nederland, verbetert onze unieke lange-veerweg vering niet alleen drastisch de off-road en all-terrain capaciteiten van de CB500X, maar maakt het ook mogelijk om onze optionele spaakwielkit (met een 19" voorwiel en 17" achterwiel) te monteren, waardoor het eerdere model wordt geüpdatet met veel geschiktere wielen en een bijpassende keuze aan all-terrain 50/50-stijl banden.

Exclusief vervaardigd voor Rally Raid Products door TracTive in Nederland, biedt onze lange-veerweg LEVEL 2 achterste schokdemper een +50mm (2") toename in veerweg ten opzichte van de standaard, en beschikt over een externe reservoir met individuele afstellers voor zowel hoge als lage snelheidscompressiedemping, samen met een aparte afsteller voor terugsprong aan de basis van de schokdemper.

De LEVEL 2 achterste schokdemper kan ook worden uitgerust met onze optionele hydraulische veervoorspanningsaanpasser, die een afstandsbediening (handig geplaatst bij het linkerknie van de rijder) heeft voor snelle en gereedschapsloze aanpassing van de veervoorspanning om uw doorhang correct in te stellen voor de omstandigheden - of dat nu tussen gebruik op de weg en off-road is, of bij het dragen van bagage of een passagier bijvoorbeeld.

Om deze high-performance langere veerweg achterste schokdemper aan te vullen, biedt onze LEVEL 2 Vorkset een +30mm toename in veerweg om de achterkant te evenaren (nu 170mm aan beide uiteinden). Deze uitgebreide set vervangt volledig de OEM-interne vorkcomponenten, waarbij onze eigen demperstangen met shim-kleppen zijn opgenomen (die de dempende respons aanzienlijk verbeteren over een breed scala aan rij- en terreinvariaties), samen met onze eigen toegewijde lineair-gewikkelde veren in een keuze uit twee tarieven - standaard en zwaar belast.

Ontworpen om de prestaties te verbeteren onder zware omstandigheden, verbetert de uitgebreide LEVEL 2 veerset aanzienlijk de all-terrain capaciteiten van de CB500X, met een toegenomen veerweg, high-performance veer en verstelbare demping, en een merkbare toename in bodemvrijheid. Als u besluit deze vering te combineren met onze eigen zware 17/19" spaakwielkit en onze aanbevolen motorbeschermingsbeugel in wiegstijl, heeft u nu een compacte en echt capabele cross-continentale all-terrain 'avonturen'motor die over de hele wereld is bewezen.

Voor de volledige specificatie van de LEVEL 2 voor- en achtervering componenten en andere items die zijn inbegrepen in de kit, zie alstublieft de TECHNISCHE SPECIFICATIE sectie.

 
Technische specificaties
De Rally Raid level 2 suspension kit bevat:

Achterste Schokdemper: Volledig instelbare schokdemper met extern reservoir en +50mm (2") extra veerweg ten opzichte van de standaard, voorzien van individuele afstellers voor hoge en lage snelheidscompressiedemping (met eenvoudige toegang op het reservoir) en een aparte afsteller voor terugsprong aan de basis van de schokdemperbehuizing.

Handmatige veervoorspanningsaanpassing en de keuze uit vier veersnelheden om aan een breed scala aan rijders, belastingen en toepassingen te voldoen: 100 N/mm, 110 N/mm (standaard), 120 N/mm en 130 N/mm - geselecteerd bij aankoop uit het menu hierboven. Optionele Hydraulische Veervoorspanningsaanpasser met Afstandsbediening kan ook worden gemonteer
Kenmerken: Kopen in Heeten



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 115792235 Meld aan Aanbodpagina