Norton Commando 961 Cafe Racer

sinds 8-11-2021 11:46:00

  • Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken
  • Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken
  • Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken
  • Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken
  • Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken
Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken Grote foto norton commando 961 cafe racer motoren overige merken
prijs: € 23995
Locatie : Leende  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Bouwjaar : 2013
Carrosserie : Overige carrosserieën

Beschrijving

Garantie: 12 maanden
Garantie: Garantie
Referentienummer: NO-007 1
Als een van de weinigen in Nederland heeft Joppen Motoren twee vrij unieke en exclusieve pareltjes in de showroom staan; de Norton Commando 961 Sport en de Norton Commando 961 Cafe Racer.
Beide motoren hebben klassieke looks, maar zijn uitgerust met moderne en hedendaagse technieken. Naast een volledig instelbare dikke 43 millimeter Ohlins upside-down voorvork, hebben de Norton\\\'s eveneens volledig instelbare Ohlins achterschokbrekers en Brembo Goldline remmen met radiaal gemonteerde remklauwen. Het vermogen is 80 pk bij 7.700 toeren en een koppel van 80 Nm. En het geluid? Tja, dat is gewoonweg een unieke sound. En voor de rest kun je er ook urenlang naar kijken en gewoon elke keer blijven genieten. En als je er dan op kan rijden als eigenaar ervan, dan is het feest helemaal compleet!
Ben je benieuwd naar een van deze juweeltjes? Loop dan binnen bij ons of neem contact met ons op.
_____________________________________________
Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.
Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!
Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.
De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.
Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.
Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt
Joppen Motoren
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
T. 0402062033
E. info@joppen.nl
 
Kenmerken: Bouwjaar: 2013, Carrosserie: Overige carrosserieën, Kopen in Leende

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 27215032 Meld aan Aanbodpagina