Melia peuterschaal 7 t/m 18 maand black mesh

sinds 6-8-2022 05:51:30

Grote foto melia peuterschaal 7 t m 18 maand black mesh motoren overige accessoires
prijs: € 95
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een comfortabele stoel om uw peuter veilig in te vervoeren.

Deze peuterstoel is het vervolg van een maxi-cosi drager. Na een maand of 7 kan uw peuter uit de maxi-cosi en in de peuterstoel. Het lijkt een beetje op een autostoeltje maar dan voor in de bakfiets of fietskar. Vanwege de smalle afmeting kan er prima nog een  tweede kindje  ernaast op het bankje zitten. 

De stoel is gemaakt van lichtgewicht materiaal, lijkt een beetje op piepschuim, en wordt ook gebruikt in een helm. Wij gebruiken altijd de  Comfort  versie bij onze stoelen, deze heeft een extra zachte schuimlaag tussen de stoel en hoes van mesh. Voor de jongste peuters kun je ook kiezen voor een extra hoofd-steun.

De stoel wordt in een houten bakfiets vastgezet met een speciale montageset, deze is los verkrijgbaar en kost €25,-. Natuurlijk kunnen wij deze voor u installeren. 
Voor de Urban Arrow gebruiken wij een speciaal op maat gemaakte gordel, deze is te verkrijgbaar voor €32,-

In de bakfiets steekt de stoel altijd iets boven de bak uit waardoor een eventueel afdekzeil er niet meer overheen past. Om de stoel droog te houden en te beschermen tegen vuil is er een extra beschermhoes aan te schaffen.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in Amsterdam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27304281 Meld aan Aanbodpagina